2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi için Önemli Ders Duyuruları

DUYURU-1:

Yeni BİLSİS Sistemine Göre, öğrencilerimiz ders seçimlerini yaptıktan sonra Kayıtlarını Kesinleştirmeleri gerekmektedir. Kayıtlarını kesinleştirmeyen öğrenciler hiçbir dersi almamış olarak görünecektirler. Mağduriyetlerin yaşanmaması için ders seçimlerinden sonra ders kayıtlarının gerçekleştirilmesi gerektiği önemle duyurulur.

DUYURU-2:

MÜH401 Çok Disiplinli Proje Çalışması dersini 3. sınıf ve altındaki öğrencilerin kodlamaması gerektiği önemle duyurulur

DUYURU-3:

MÜH101 Üniversite Yaşamına Giriş, MÜH103 İş Sağlığı ve Güvenliği I ve MÜH104 İş Sağlığı ve Güvenliği II derslerini kodlamak isteyen öğrencilerimizin, yeni BİLSİS sistemi üzerinden Öğretim Programı Dışındaki Dersler menüsünden bularak kodlayabilirler.

DUYURU-3:

Öğrenci İşleri Daire Bakşanlığı'nın hazırlamış olduğu Öğrenci Ders Kayıt Kılavuzu
(//www.oid.hacettepe.edu.tr/web_alt_sayfalar/docs/20200212_ogrenci_ders_kayit_kilavuzu.pdf)
bağlantısından ulaşılabilir.

Hacettepe Üniversitesi Nükleer Enerji Mühendisliği Bölümü © 2017